Onze nieuwe website online!

Onze nieuwe website online!

Er waren twee websites: één van ons architectenbureau en één van onze interieurstudio. Al dit mooie werk hebben we nu samengevoegd in de nieuwe website. Deze integrale presentatie past veel beter bij onze werkwijze: van grote tot kleine schaal, van innovatief zorgproject tot museumverbouwing, alles in één overzichtelijke website. Hiermee laten we zien wie we zijn: een integraal werkend architectenbureau met veel oog voor innovatie, erfgoed, duurzaamheid en interieur.

Cre8ionlab ontwierp met ons de nieuwe website waarin onze veelzijdigheid de ruimte krijgt. Onze expertise in restauratie, interieur, integrale techniek, BIM en duurzaamheid worden specifiek uitgelicht. Daarnaast zijn de projecten op typologie, opgave en locatie te filteren.

“Er is nu ook aandacht voor de oude naast de nieuwe situatie zodat we beter kunnen illustreren hoeveel we aanpassen aan een gebouw of plek. De ene keer ontwerpen we zo dicht mogelijk bij het oorspronkelijke ontwerp, bijvoorbeeld in het geval van de Wiebengazaal in het Groningse Wiebengacomplex,” licht architect Janneke Bierman toe. “Maar we laten ook zien hoe we een ruimte ingrijpend vernieuwen, zoals in het geval van de Administratiezaal in de Beurs van Berlage. Want hoewel deze zaal nu als vanzelfsprekend wordt ervaren, hebben we dit interieur sterk veranderd met gekleurde wandbespanning en nieuwe gordijnen, ontdaan van systeemplafonds en andere zichtbare installaties. Een enorm verschil.”

959
Weergave van interactieve oude situatie - nieuwe situatie