Joep van As

nieuwe associate partner BiermanHenket
Joep van As

BiermanHenket heeft de leiding van het bureau uitgebreid: op 1 februari 2019 is architect Joep van As toegetreden tot het managementteam. Als associate partner is hij verantwoordelijk voor de technische kwaliteit van de ontwerpen van BiermanHenket.

Joep werkt inmiddels meer dan tien jaar bij BiermanHenket. Hij brengt - met zijn inhoudelijke kennis en vermogen - complexe processen in het ontwerp integraal op een hoger niveau. Zijn prettige persoonlijkheid zorgt bovendien voor een constructieve samenwerking met alle partners in het ontwerp- en realisatieproces.

Zo bewees Joep zijn waarde onder meer bij de uitbreiding van de kerk in Middenbeemster, Onderwijsmuseum de Holland (Dordrecht), de Kleine Aula van de Nieuwe Oosterbegraafplaats (Amsterdam), de onlangs geopende nieuwe Deventer bibliotheek en de transformatie van het Citroëngebouw (Amsterdam).

Joep zal zich als associate partner bij BiermanHenket met name ontfermen over technische kwesties als productontwikkeling, duurzaamheid en de toepassing van BIM – speerpunten die onlosmakelijk zijn verbonden aan een goed en toekomstbestendig ontwerp.