BiermanHenket@work: Inspiratie in Belgie

BiermanHenket@work: Inspiratie in Belgie

In deze BiermanHenket@work serie zoomen we in op de werkzaamheden van onze collega’s in de diverse projecten. In deze speciale editie gaan we met het hele bureau op weekend naar Belgie.

Wat krijg je als je met (bijna) het hele bureau op weekend naar Antwerpen, Gent, Brussel en Mechelen gaat!? 

  • Uitgebreide fotosessies van gevels, wanden, plinten en andere details
  • Gedetailleerde rondleidingen door en langs nieuwbouw-, renovatie-, interieur- restauratie- en transformatie projecten zoals campus van Sint Lucas, Tour & Taxis,  Viernulvier, Bibliotheek Mechelen
  • 20.000 stappen op de teller (per dag!)
  • Veel gezelligheid op de boot, in de bus, aan tafel en in de kroeg
     

Het was door Corona al even geleden dat we met het hele bureau op weekend waren geweest. Na twee jaar zonder meerdaagse excursie was het hoog tijd, zeker omdat veel collega’s deze mooie ervaring nog misten!


Een zorgvuldige selectie door het projectteam van deze excursie heeft geleid tot een uitgebalanceerd programma, waarbij  de specialisaties van BiermanHenket het uitgangspunt waren. Uiteraard is een weekend niet genoeg om alle interessante gebouwen in deze vier steden te bezoeken, maar de pareltjes die onderdeel waren van dit weekend gaven een goed beeld. De veelheid aan en diversiteit van de bezochte gebouwen leverde een hoop ideeën en inspiratie voor lopende en nieuwe projecten op.


Dit alles gecombineerd met de bijzondere kunst bij de Verbeke foundation, een heerlijke boottocht door het historische centrum van Gent, een bezoek aan het allerkleinste kroegje ooit en heerlijke Belgische diners was het een topweekend met een topteam! 
 

 

2416
Markthal Gent
2418
Bibliotheek Gent
2419
Bibliotheek Mechelen
2417
20.000 stappen and counting