Contact
Landgoed Den Eikenhorst
Hal 13 A
5296 PZ Esch
info@biermanhenket.nl
+31 411 60 16 18
KvK 17107424

Route vanuit Eindhoven
Op de A2 neemt u afslag nr. 25: Boxtel Noord / Esch. Bij de verkeerslichten rechtsaf Esch volgen. Bij de volgende verkeerslichten weer rechtsaf Esch volgen. U vervolgt de weg met een scherpe bocht naar links. Het bureau is gelegen in het bos aan uw rechterhand. Bij het eerste huis aan uw rechterhand (na fietspad: Paterspad) rijdt u rechts een onverharde oprijlaan in (Hal 11-15). Het bureau is gevestigd in de verbouwde schuur tegenover het landhuis dat u aan het einde van de oprijlaan ziet liggen.

Route vanuit Den Bosch
Ons kantoor is gelegen op landgoed Den Eikenhorst aan de A2 (Den Bosch - Eindhoven) tussen Boxtel en Esch. Bij Den Bosch houdt u richting Eindhoven aan. Na Vught neemt u afslag nr. 25: Boxtel Noord / Esch. Bij de verkeerslichten rechtdoor richting Esch. U vervolgt de weg met een scherpe bocht naar links. Het bureau is gelegen in het bos aan uw rechterhand. Bij het eerste huis aan uw rechterhand (na fietspad: Paterspad) rijdt u rechts een onverharde oprijlaan in (Hal 11-15). Het bureau is gevestigd in de verbouwde schuur tegenover het landhuis dat u aan het einde van de oprijlaan ziet liggen.

Route vanuit Tilburg
U kunt via Den Bosch rijden en bij Den Bosch (A2) richting Eindhoven aanhouden en de hierboven beschreven route volgen. Korter is: richting Den Bosch aanhouden. Tweede afslag Haaren nemen (bij kruising met Helvoirt). Dan richting Esch aanhouden. In Esch richting Den Bosch / St. Michielsgestel aanhouden. Over het spoor, bocht naar links volgen. Vrijwel aan het einde van deze weg slaat u linksaf een onverharde oprijlaan in (Hal 11-15). Het bureau is gevestigd in de verbouwde schuur tegenover het landhuis dat u aan het einde van de oprijlaan ziet liggen.

Privacyverklaring
Lees hier onze privacyverklaring.